Neem contact op of stel uw vraag:

Wij doen er alles aan om u te helpen. Onder het formulier staan ook de "meest gestelde vragen" (FAQ) en daar staan veel antwoorden.


  Hieronder staan de meest gestelde vragen

  Door in de navigatiebalk op de knop “registratie” te klikken komt u op de registratiepagina. Dan op de registratiepagina de gevraagde gegevens invullen en akkoord gaan met de voorwaarden (verplicht). Daarna zelf de registratie afronden door op de ontvangen link in je eigen mailbox te klikken en de andere gegevens in te vullen. Als de registratie succesvol afgerond is dan de GRATIS myWorld Cashback app downloaden:

  De applestore: https://apps.apple.com/at/app/cashback-app/id1173430105

  De googleplay store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cashback.card

  Gebruik dezelfde login als je aangemaakt hebt bij de registratie.

  Geen enkel probleem! Met die Cashback Card/App heeft u dezelfde voordelen als bij Zeeland Cashback. Wij werken namelijk allemaal samen als partnerbedrijf met myWorld. Je hoeft dus niks te doen en de myWorld benefit app gewoon blijven gebruiken.

  De aangesloten partner bedrijven verlenen de voordelen. Dit is altijd in de vorm van cashback (tot maximaal 5%) én shopping points. Deze shopping points worden altijd aangegeven per € 100,- aankoopbedrag, maar u krijgt deze altijd naar gelang het aankoopbedrag. Dit is naar rato en werkt tot 2 decimalen achter de komma. Zo mist u dus niks. De bedrijven geven deze voordelen omdat zij door samenwerking en klantenloyaliteit meer omzet kunnen maken. Lokale samenwerking in Zeeland maakt sterk zodat er een WIN – WIN – WIN situatie ontstaat. De marketing kosten voor de bedrijven gaan omlaag en dus ontvangt u de voordelen.

  Nee, de Zeeland Cashback voordelen zijn op dit moment in ruim 50 landen bij meer dan 150.000 aangesloten bedrijven te gebruiken met 400.000 acceptatie punten. Naast het gebruik bij aangesloten bedrijven waarbij u de myWorld App/Cashback Card aanbiedt bij het partner bedrijf is het mogelijk om alleen in Nederland al bij 650+ online webshops voordeel te halen. U kunt online shoppen via de myWorld App en daar de aangesloten bedrijven opzoeken of via uw computer. TIP: INSTALEER EENMALIG DE MYWORLD PLUG-IN eerst en mis nooit meer uw online voordeel. Zodra u op de website van een partnerbedrijf komt zal er een pop-up verschijnen. Druk op de button om de Cashback te activeren. Zodra dit gelukt is ziet u dat de Cashback geactiveerd is en hoeft u verder niks anders te doen dan wat u gewent bent om te doen. Binnen 48 uur wordt uw aankoop verwerkt in uw persoonlijke profiel. Hou er rekening mee dat de online aankopen in bijna alle gevallen gegeven wordt over het aankoopbedrag EXCL. BTW en dat de cashback pas uitbetaald gaat worden als de retourtermijn is verstreken. De praktijk leert dat dit soms een langere periode van een aantal maanden kan duren.

  Er zit GEEN geldigheidsdatum aan de Zeeland Cashback voordelen en de myWorld App blijft onbeperkt bruikbaar. Maand na maand, jaar na jaar. Zolang u voordeel wil ontvangen gewoon de Cashback App blijven gebruiken. Tevens is de Cashback App helemaal GRATIS. Dat is nu en in de toekomst. Dat garanderen wij!

  Staat uw vraag er niet bij? Klik dan hier.Contactformulier myWorld service center