Steven Witkam, Global Marketing expert

Uw eigen loyaliteit programma

Dankzij ons myWorld Partner Programma kun je nu gemakkelijk bestaande klanten belonen, nieuwe klanten aantrekken, jouw omzet verhogen op een duurzame manier – en allemaal voor een aantrekkelijke prijs.

Je ontvangt waardevolle tools om jouw omzet te verhogen, nieuwe klanten aan je te binden, klanttevredenheid te verhogen en communicatie op jouw klant af te stemmen.

Daarnaast word je een Partner van myWorld en maak je dus deel uit van een internationaal Benefit Programma. Binnen dit programma ontvangen al meer dan 15 miljoen shoppers Cashback en Shopping Points wanneer zij een aankoop doen bij een van de aangesloten bedrijven. Vanwege deze voordelen shoppen zij graag met hun myWorld App bij Partners zoals jij.

Wat bieden wij:

  • Bestaande klanten belonen
  • Nieuwe klanten aantrekken
  • Omzet verhogen
  • Kosten reduceren
  • Extra inkomsten creëren
  • Sterk door lokale samenwerking
  • CRM systeem + statistiek
  • 24/7 shoppingpointdeals inzetten

Steven Witkam heeft als MKB ondernemer jaren ervaring met het gebruik van het myWorld Partner programma. Met deze kennis en ervaring adviseert hij (en zijn team) iedere MKB ondernemer persoonlijk.

Reserveer nu je plaats voor de myWorld Partner presentatie door op de button te klikken. Kies een moment die bij jou het beste past.

Ja, ik wil meer info!

Wil je sneller? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk advies gesprek gericht op uw bedrijf.

Contact gegevens:
T. 06 53294098 (Steven Witkam)
E. info@zeelandcashback.nl

Plan nu jouw GRATIS online Loyalty scan in.

Heb jij alleen nog wat handvaten nodig om van “willen” naar “waarmaken” of van “dromen” naar “doen” te gaan? Dan ben jij mij ideale gesprekspartner. Met de persoonlijke Loyalty scan krijg jij direct inzicht waar jouw kansen liggen om dit voor eens en altijd op te lossen.

Wij zijn op zoek naar jou!

Het team van Zeeland Cashback zoekt naar zelfstandige teammembers om in Zeeland het shoppingplatform uit te breiden. Ben jij gemotiveerd en heb je verkoopkwaliteiten en een grote affiniteit met het MKB? Klik dan op de button. Je wordt doorverwezen naar Networkbooster, die dit traject begeleid. Via dit shoppingplatform zijn er unieke mogelijkheden om, naast te besparen op je aankopen, een mooie 2e bron van inkomsten te verdienen.

Ja, ik wil meer info als teammember!